BQueen

En blogg som har kass update. Mamma till en son född 22/7-2016 i v.28+2. Anime, world of warcraft o andra spel är min grej. Hobby fotograf.

Yay

Publicerad 2017-05-29 12:22:05 i Varddag,

Ja, fan god morgon/lunch tid..

Vaknade tidigt med lillen idag då han behagade och sova för natten vid 18 igår. 
M super grinig för hans rygg hindrade han från att sova så han är trött o blir då grinig. 
En annan ville bara äta frukost och dricka sitt kaffe ifred. Men nja, kastade i mig den och sen hade jag ett busfrö som kröp runt tills han blev trött. Och såklart är han i en period att ska han sova är det bara i sängen den funkar o somna.. mammalivet ibland alltså. Haha! 
Så vi låg i sängen igen vid 9 ish tills strax efter 11 och nu får han ligga i en liten lekhage vi gjorde åt han. Det har funkat en stund men får väl se när han tröttnar. 

Igår färgade jag håret igen för o få en ljusare färg. Så missnöjd. Inser att jag passar inte i så ljust hår :/ men får ha det såhär ett tag sen gör jag väl något i mer min naturliga färg. Suck, jävla hår.. 

Mors dag

Publicerad 2017-05-28 09:12:50 i Varddag,

Vakna av att Emil slår mig med sin lilla hand och rycker i kanten av kudden. Klockan halv 7... ändå så tycker jag vi har bra sov tider, aldrig behövt gå upp före 6 egentligen.

Men idag är det morsdag, min första! 
Startar den med frukost, kaffe och ett avsnitt av nya serien jag kikar på - Anohana. 
Sen ska jag försöka få tid och få i hårfärg gör klockan 4 sen skulle det va nån ufc gala M ville kika på så ska låta han göra de :) 
Men sen får vi se vad jag gör. 

Grattis alla mammor därute idag! 

Vaaaarmt

Publicerad 2017-05-26 14:04:06 i Varddag,

Satan vad varmt det är ute. Ska inte klaga men ändå..


Vi gick ner på marknaden som är i stan nu, "våryran". Emil åkte i sele på mig och M bar Mobilen 😂 
Tyvärr så var den så mkt mindre än den brukade, va bara några enstaka stånd och knappt ens ett stånd med godis. Nä det är så synd att dom få saker som händer i en stad bara blir mindre o mindre för o sen dö ut :/ 
Jag köpte iaf en flaska rosé vin för 35kr på bolaget så räknas väl inte som marknadsköp. M köpte rökt ren så det va väl ok :) 
Ikväll ska vi äta något gott iaf men jag hade så hoppats våran grill skulle komma. Beställde en elgrill för ett tag sen. Tyvärr inget roligt i posten alls.

Men jag har äntligen beställt min första ringsjal idag! Hade så sjukt svårt och bestämma mig för vilken så skrev upp dom fyra jag har emellan på lappar, bad M knöggla ihop och så blandas dom av mig och Emil plockade upp en av dom. 
Så vinnaren blev (vald av barnet själv) Oscha sling - Rings of Power Glîn Ring Sling. 
Ska ta bild sen när den kommit så får ni se hur den ser ut. 
Jag har känt på en sån tidigare så jag vet vad jag får. Kommer iof beställa en till ifrån oscha men när skatten kommer. 

Hej så länge 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela