BQueen

En blogg som har kass update. Mamma till en son född 22/7-2016 i v.28+2. Anime, world of warcraft o andra spel är min grej. Hobby fotograf.

Västerås på heldag!

Publicerad 2012-04-27 19:47:53 i Varddag,

Hej Hej!
Idag gick man upp tidigt igen men för att åka till Västerås och hjälpa till på en hund utställning, dock byggde vi ringarna så man är sååå slut.. Va så mycket tejpande och mätande! Men utställningen börjar imorgon o håller på både lördag och söndag. Funderar på att åka dit på söndag för ikväll ska jag ta mig några glas vin :)

Efter vi var klara åkte jag och min kompis till erikslund o handla lite :) Fick med mig en del tröjor och sånt i dom coolaste färgerna! Så jag.. Dom är gröna, oranga och blåa! Ihiii längtar tills jag kan ha dom på mig (typ imorgon) Hahah!
Stannade en stund hos min kompis innan jag åkte hem och plockade upp en ny hundsäng till Castor som hon ville bli av med! Den är så fin! :)

Och här är kläderna jag köpte! Visst är dom snygga?!


Av samma som den blåa är köpte jag även en grön men känns onödigt och visa den!
Kläderna är ifrån H&M och gina.. :) Är mkt nöjd!

Köpte även en sak jag velat ha såå länge! Köpte OSIS puder! :D YES!

Ha en bra dag alla! Nu ska jag njuta av en cider, ett avsnitt av D.Gray-man och sen duscha!

D.Gray-Man!

Publicerad 2012-04-26 15:29:00 i Anime,

D.Gray-Man!Genre; Action, Adventure, Comedy, Shounen
Age; +13 Teen
Episodes; 103


Mot slutet på 1900-talet, joinar Allen Walker en orginistation för exorsists som kämpar för att förgöra Akuman "Demoner". Men det är inte riktigt vanliga demoner vi har att göra med utan dom är mekaniska vapen gjorda av mannen som kallar sig Millennium Earl, han använder dom dödas själar för att skapa dessa vapen/monster.
Allen Walker har ett fördömt öga och en arm som är hans Anti-demon vapen som gör att han kan förgöra dessa mekaniska vapen och frigöra själarna.
Det finns en kraft dom kallar för "innocence" som är en gåva för alla exorsisterna av gud. Allen och dom andra måste stoppa Millennium Earl så inte jorden förstörs och alla som bor på den..

*

Tyvärr kan jag inte skriva så mycket mer med tanke på att jag inte sett så mycket än, men den är riktigt spännande och ju fler avsnitt man sett desto mer fast blir man! Spännande och mycket action ^^

Sitter bara hemma..

Publicerad 2012-04-25 19:50:54 i Varddag,


Hej!

Nu ikväll så var jag och hämtade två paket på posten xD Ett paket från telia då vi ska byta till 100mb osv och sen ett paket ifrån Bonprix, lite kläder jag beställde förra veckan! Men dom kommer jag ej visa då dom bara är för min sambo och se ;) Spännande.. det är en överaskning och jag vet att han inte kommer se det här för han läser inte min blogg! hahaha! :D

Och när jag ändå va ner och handla köpte jag en annan Mash-ups ;D Med smaken Banan och Kiwano (vad det nu är?) Så får se om den är god som dom säger.. Ska smaka nu!
Smaka nästan som glass, typ en banana split! AS GOD! :D

Och den smakade mycket vilket man vet att vissa loka inte kan göra mer än direkt man öppnat flaskan.. Har nu något gott och dricka när jag kollar på min anime serie.

Den kommer komma upp imorgon som tips så ni får veta då vad det är!
Men nu ska jag fortsätta kolla lite, måste sova tidigt imorgon för har ett till skift innan jag är lång ledig igen..
Om jag skulle vinna typ flera miljoner kronor skulle jag fortfarande jobba kvar men byta bort alla förmiddags skift!!

Hoppas ni alla har en trevlig kväll!
Kommer ej skriva ett till inlägg idag så det här är de sista.
God natt alla! <3 Och sov sött!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela