BQueen

En blogg som har kass update. Mamma till en son född 22/7-2016 i v.28+2. Anime, world of warcraft o andra spel är min grej. Hobby fotograf.

En riktigt jävla bra dag!

Publicerad 2011-11-28 14:40:34 i Allmänt,

Tusan vilken bra dag jag har idag! På morgonen kommer posten med paket till mig direkt vid dörren och inuti är det mina kläder jag beställde i fredags!! Är så jävla grymt glad över dom! Sen va jag iväg och tatuera mig och blev riktigt nöjd! Nu softar jag hemma i soffan med en hund som verkar tro han är en katt ;) Ligger och glassar på soff ryggen i solen .. Sen ikväll får jag besök och vi ska äta god mat ^^
Toppen dag!
bra ursäkt?

Publicerad 2011-11-23 13:00:31 i Allmänt,

Jag har faktiskt en ursäkt till varför jag varit så dålig på att skriva xD
Jobbar mina dryg veckor och att finna tid för att blogga här är inte det lättaste när man har fullt upp med massa annat ^^ Men det gör också så att det inte händer så himla mkt roligt om dagarna heller som man kan skriva om.

Fast i söndags efter vårat FM pass så kollade jag och Jeanette på Harry potter 2 hos mig och flottade chips, godis, bullar och massa annat onyttigt! :D Vi hade riktigt kul och lärde känna varandra mer än bara på jobbet :)

Kommer bli ledig på fredag efter mina två nätter så då ska jag försöka blogga mer och med bilder :)

Kommer också tipsa om en Anime serie jag kollade på igår som jag gillade xD

Hejpa!

Som vanligt!

Publicerad 2011-11-16 21:03:28 i Allmänt,

HAHA alltså jag är typ as kass på det här! Men har haft fullt upp med en dryg period och sen har jag umgåtts med Lillsussie o Tim sen jag blev ledig :) Vi har druckigt lite vin, ätit både pizza och taco dom här dagarna så tusan bör motionera mer nu! :D

Tänkte lägga upp en (enligt mig) riktigt fin bild på min buse! <3


Taget med mobilen <3

Nu ska jag väl slå mig ner och glo på någon serie då jag är ensam ikväll ^^
Imorgon ska jag som det är tänkt, ta en kaffe med Ido och sen ha tjej kväll med Lillsussie..

Hejdå!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela