BQueen

En blogg som har kass update. Mamma till en son född 22/7-2016 i v.28+2. Anime, world of warcraft o andra spel är min grej. Hobby fotograf.

Fullt upp..

Publicerad 2017-08-07 13:08:45 i Varddag,

.. är ingen ursäkt! 


Men det blir så lätt att jag glömmer bort att jag har en blogg 😂 

Igår var vi iaf iväg på Orsa rovdjurspark. 
Ja jag vet, man ska inte stödja sånt men jag gör de nog ändå. Jag är en sån där självisk människa som vill se djur som tyvärr bor i bur. Anyway.. 
vi såg björnar, varg och tiger. 
Emil åkte i sele både på magen och på ryggen. Jag föredrar ryggbärandet nu när han kan sitta i selen där bak utan inlägg. Dvs han är alltså 63cm lång nu 👍🏻 
Han växer som han ska om än så segt. 
Fast hans utveckling annars är inte och klaga på, han kryper på riktigt nu och ställer sig upp emot allt, ramlar sällan utan lyckas sätta sig. Ungefär som man ska kunna vid 10mån (vilket är hans korrigerade ålder). 
Han står snart oxå utan stöd men gå med stöd funkar bara :) 

Bebisen är snart ingen bebis längre även om man kan tro de vid första anblick. 

Igår på Orsa så kom det ett oväder förbi med en sån knall så vi hörde hur de nästan fräste om blixten! Jag älskar verkligen sånt ;) vargarna drog in en bit förutom alfan 😂 
Men vi hade verkligen riktigt roligt, saknar som fan o göra sånt. Förut så kunde jag o M bara sätta oss i bilen och dra iväg med tält en helg. Men med smått får det vänta lite :) 

Idag har vi tvättdag så nu sover Emil på ryggen innan vi ska ner dit igen. Återstå och se hur den här dagen kommer bli när de blir mkt sele. 
Tur är den bra för bäraren också så känns som jag har en ryggsäck med knappt nån packning. Avlastar super! Använder nu Ergobaby orginal. Men såklart önskar jag både en vävd sjal och en Lenny lamb sele i framtiden 👍🏻 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela