BQueen

En blogg som har kass update. Mamma till en son född 22/7-2016 i v.28+2. Anime, world of warcraft o andra spel är min grej. Hobby fotograf.

Tasogare Otome x Amnesia

Publicerad 2012-08-17 19:30:00 i Anime,

Tasogare Otome x Amnesia
(Dusk maiden of amnesia)Genre; Mystery, Horror, Romance, School, Shounen, Supernatural
Age; Alla! :D
Episodes; 12.


Historien tar plats på skolan Seikyou Private school. En skola som innehåller massor av bygnader som korsas ihop så både junior och senior klasser går ihop. 60 år av nya renovationer och utbyggnader har gjort så gamla korridorer, klassrum har blivit övergivna och används som förråd, trappor används inte längre och korridorerna ligger mörka. Med en skola som denna är det vanligt med rykten och historier om övernaturliga händelser väldigt vanligt.

En dag går första års studenten Teiichi Niiya vilse i labyrinten av korridorer och hamnar av en slump i ett gammat förråds rum. Det är här han möter Yuuko Kanoe, en mystisk tjej med svart långt hår och en smidig figur. Hon introducerar sig som spöket av den gamla skoldelen. På något sätt är Niiya den ända som kan se henne och själv har hon ingen aning om varför eller när hon dog eller minnen av livet själv. Nyfiken över omständigheterna av hennes död gör dom en klubb som heter "Paranormal investigation club" och ger sig ut på att lösa hennes mysterium och historierna runt skolan ifall det finns fler spöken.

Den här serien va helt fantasiskt rolig och spännande! Helt lätt värd och se även om man hade velat ha fler avsnitt än bara fjuttiga tolv! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela